Nieuwsbrief januari 2020

Nieuwsbrief januari 2020.

 

Een verse start van het jaar, om met ons eerste goede voornemen te starten ontvangt u bij deze onze 1e nieuwsbrief 2020 .

Nu staat de hydrauliek wereld en met name “onze” slangen wereld niet vol met noviteiten, maar toch zijn er wat nieuwe producten die wij graag onder uw aandacht brengen.

Normaliter worden deze artikelen aan de catalogus en website toegevoegd en wordt er weinig ruchtbaarheid aan gegeven, toch merken we dat de klant graag geïnformeerd wordt over nieuwe producten, zoals onze:

-          Extra flexibele multi-spiraal hydrauliek slangen.

-          Gladde 2SC-P hydrauliekslangen.

-          Gladde reinigingsslangen.

-          Universele non-skive pershulzen tbv compact slangen.

-          Non- skive pershulzen voor 4SP.

Onze partner SEL-EATON heeft een compleet nieuwe reeks multi-spiraal slangen ontwikkeld. Deze slangen kenmerken zich door een zeer grote flexibiliteit, zijn lichter en soepeler, waardoor makkelijker hanteerbaar en in te bouwen. Bovendien zijn ze voorzien van extra slijtvaste buitenmantel.

De SUPERSTREAM is inmiddels een bekende bij GSS, maar verdient zeker nog wat aandacht. Deze gladde slang met verhoogde werkdruk, vzv slijtvaste MSHA buitenmantel is niet meer weg te denken uit ons assortiment.

Naast de SUPERSTREAM hebben we nu ook de gehele reeks blauwe hoge druk-reiniging slangen met gladde buitenmantel uit voorraad leverbaar.

De trend is dat gevlochten hydrauliek slangen steeds compacter worden, de afnames verschuiven van 2SN naar 2SC en steeds meer naar 1SC, speciaal voor de compact slangen heeft onze leverancier TIEFFE de BNK1 pershuls ontwikkeld

Pershulzen NON-Skive, met onze HNS koppelingen (hogedruk) waren 4SP slangen al te assembleren zonder te schillen, maar met de komst van de nieuwe BXT4 hulzen kunnen 4SP slangen ook met de standaard reeks X pilaren geassembleerd worden zonder te schillen.